Let op bij berichten over betalen of inloggen. Geef nooit je wachtwoord of verificatiecode door. Open bij twijfel zelf de website en controleer je berichten in je account. Lees de veiligheidstips.

Uitleg

Hoe blijf ik op de hoogte van een gereserveerd artikel?

Gebruik een wachtlijst of een melding bij opnieuw beschikbaar.

Bij een gereserveerd artikel kun je, waar aangeboden, aangeven dat je geïnteresseerd blijft. Je kunt je wachtlijstaanmelding later weer verwijderen. Andere gebruikers zien geen openbare lijst met jouw identiteit.

Als een reservering afloopt of wordt opgeheven, kan de website een melding geven. Verwerking gebeurt bij een achtergrondtaak of een volgende verwerking op de website; dit hoeft niet exact op de eindseconde te gebeuren.

Een wachtlijst is geen kooprecht of gegarandeerde reservering. Maak definitieve afspraken met de verkoper.

Meldingen bekijken →