Let op bij berichten over betalen of inloggen. Geef nooit je wachtwoord of verificatiecode door. Open bij twijfel zelf de website en controleer je berichten in je account. Lees de veiligheidstips.

Uitleg

Hoe ruim ik oude concepten op?

Bekijk ongepubliceerde concepten en zet opgeruimde concepten terug.

Open Accountoverzichten. Kies alle concepten of filter op ouder dan 7 of 30 dagen. Kies Opruimen bij een ongepubliceerd concept. Je kunt het daarna terugzetten. Gepubliceerde advertenties worden hierdoor niet verwijderd.

Browserconcepten staan alleen op het apparaat waarop ze zijn gemaakt. Bedrijfsconcepten verschijnen uitsluitend wanneer je er toegang toe hebt. Terugzetten van een browserconcept kan niet over een nieuw concept heen.

Concepten bekijken →